Redo för REA?

När julmusten är slut, knäcken uppätna, paketen öppnade och Kalle Anka och hans vänner har sagt god jul, då är det bara några timmars väntan kvar… Är du inte nöjd med dina julklappar så har du en andra chans att få det du verkligen önskade dig. Den 25 december så smäller det, och vi slår upp portarna för årets stora Mellandagsrea! 15% på hela sortimentet från 25 december till 8 januari. Passa på att fynda prylar med mycket fart till nästa säsong. Eller varför inte något riktigt varmt för att kunna roa dig med hojen resten av vintern? Hos oss kan du välja mellan över 69.000 produkter, så vi kan nästan lova att du kommer hitta vad du söker.

En riktigt god jul, från oss alla till er alla, önskar vi på FunBike!

Julklappstips

Vad ska man ge sig själv, eller sina hojtokiga nära och kära, i julklapp? Här kommer några tips till dig som fortfarande har några klappar kvar att inhandla. Även mjuka paket uppskattas, när de kommer från FunBike! Ge dig själv, eller någon du tycker om, en varmare vinter med dessa snygga och funktionella prylar:

Slipp frysa i vinter med en varm och skön overall från TOBE. Materialet är både vatten- och vindtätt, och andas. Finns i storlekar från 2XS till 4 XL och är i unisexmodell.

Den här snygga offroadhjälmen i glasfiber från KINI finns i stl. S-XL. Hjälmen har ett ventilationssystem som transporterar ut fukt och ett tvättbart, svettabsorberande och antibakteriellt innerfoder. Här har du en hjälm som både är sportig, snygg och funktionell.

Oakley Goggles O-Frame MX Jet Black Clear Lens

Vill du göra ett riktigt julfynd så hittar du just nu dessa funktionella glasögon på 53% rabatt för endast 199:-. Skynda och julfynda!

Ibland är man inte den på hojen, utan den som står bredvid, i snön, och ser på. Då finns inget värre än djupfrysta tår! Dessa vinterstövlar från Polyver är en storfavorit och tillverkade för att klara temperaturer ner till -40. Självklart är stövlarna vattentäta, sköna att använda och erbjuder bra grepp även i vinterterräng. Stövlarna finns i stl 25/26 till 45.

Dessa coola handskar finns i stl L och är lätta men vattentäta och ordentligt varma. Handflatan är förstärkt med flexibelt läder som ger ett utmärkt grepp och knogdelen har Thinsulate värmeisoleringsmaterial för att stå emot kyla.

Black Friday – Julens första dag?

Black Friday, som har sitt ursprung i USA, infaller alltid dagen efter Thanksgiving (alltså den fjärde fredagen i november) och är Sveriges största REA-dag. Ofta förlängs erbjudanden för Black Friday över helgen (Black weekend), hela veckan inför fredagen (Black week) och/ eller till måndagen efter (Cyber Monday). Första gången vi i Sverige fick vara med om Black Friday var 2013, och åren därefter har fler och fler företag valt att haka på trenden. Många ser den här dagen som starten på både julen och julhandeln. I USA är det ofta under denna helg som julpyntet plockas fram och sätts upp. Här passar man även på att påbörja inhandlandet av julklappar till rabatterade priser. Black Friday är, helt enkelt, som mellandags-REA fast innan jul.

Självklart vill även vi på FunBike vara med och hjälpa er att hitta de bästa julklapparna, till riktigt bra priser. Vi kommer därför, under helgen, att ha 30-40% rabatt på butikslagret*! Skynda dig att fynda presenterna som du allra helst vill hitta under granen i jul! Gör dig själv, eller någon, annan riktigt glad genom att shoppa prylar med ordentlig fart i.

Vi är redo den 29 november, är du?

*Rabatten gäller ej fordon