Julklappstips

Vad ska man ge sig själv, eller sina hojtokiga nära och kära, i julklapp? Här kommer några tips till dig som fortfarande har några klappar kvar att inhandla. Även mjuka paket uppskattas, när de kommer från FunBike! Ge dig själv, eller någon du tycker om, en varmare vinter med dessa snygga och funktionella prylar:

Slipp frysa i vinter med en varm och skön overall från TOBE. Materialet är både vatten- och vindtätt, och andas. Finns i storlekar från 2XS till 4 XL och är i unisexmodell.

Den här snygga offroadhjälmen i glasfiber från KINI finns i stl. S-XL. Hjälmen har ett ventilationssystem som transporterar ut fukt och ett tvättbart, svettabsorberande och antibakteriellt innerfoder. Här har du en hjälm som både är sportig, snygg och funktionell.

Oakley Goggles O-Frame MX Jet Black Clear Lens

Vill du göra ett riktigt julfynd så hittar du just nu dessa funktionella glasögon på 53% rabatt för endast 199:-. Skynda och julfynda!

Ibland är man inte den på hojen, utan den som står bredvid, i snön, och ser på. Då finns inget värre än djupfrysta tår! Dessa vinterstövlar från Polyver är en storfavorit och tillverkade för att klara temperaturer ner till -40. Självklart är stövlarna vattentäta, sköna att använda och erbjuder bra grepp även i vinterterräng. Stövlarna finns i stl 25/26 till 45.

Dessa coola handskar finns i stl L och är lätta men vattentäta och ordentligt varma. Handflatan är förstärkt med flexibelt läder som ger ett utmärkt grepp och knogdelen har Thinsulate värmeisoleringsmaterial för att stå emot kyla.